L'empresa

Qui som?

La Fusteria J.J. Pey, la va fundar en Rafel Pey als anys seixanta com una fusteria i ebenisteria tradicional, dedicada exclusivament als treballs amb fusta. A mesura que van passar els anys i els fills es van incorporar a l'empresa es van introduir noves tècniques i materials per tal d'adaptar-se a les noves demandes del mercat, sobretot en serralleria d'alumini. En l'actualitat, som una fusteria referent de les comarques gironines, tres generacions de fusters i més de 60 d'experiència en el sector avalen la nostra experiència i qualitat en tots els nostres projectes. 

Què fem?

Ens dediquem a la fabricació i muntatge de qualsevol element de fusta i/o alumini relacionat amb el camp de la construcció i decoració. La fusta és el nostre element i produïm qualsevol objecte que pugui derivar d'ella: mobiliari a mida, portes interiors i exteriors, gelosies, tarimes, pèrgoles i molt més. 

Les nostres instal·lacions

El taller de la Fusteria J.J. Pey està situat a Banyoles, a la carretera de Mieres, i té una superfície total de 5.000 m2, disposats en tres naus industrials (dues per a taller i la tercera per a magatzem) i un pati exterior de càrrega i descàrrega, on hi ha situat el silo (sistema automatic d'aspiració).

La primera nau, de 1.500 m2, està destinada a la fabricació de fusteria: bastiments, mobles a mida, equipaments comercials, decoració de cases particulars, parquets, forrats, etc. i elements diversos dins el món de la fusteria.

La segona nau, de 1.000 m2, està destinada exclusivament a la fabricació de serralleria d'alumini com ara el Mur Cortina, tancaments per a oficines i habitatges unifamiliars, obertures diverses, xapats i portes.

Totes dues naus estan totalment preparades per a la fabricació de qualsevol element tant de fusteria i decoració com de serralleria d'alumini. Disposen de maquinària d'última generació per poder fer front a la demanda més sofisticada i respondre de la manera mes ràpida i eficaç.